osCommerce Személyes beállítások  Kosár tartalma  Pénztár  
  Főoldal » Katalógus » Garancia Személyes beállítások  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   
Kategóriák
Információk
Szállítás és garancia
Az adatkezelésről
Külföldi vásárlóink figyelmébe
Tudnivalók
Tartásfokok és rövidítések
Partnereink
Elérhetőségeink
Gyorskeresés
 
Ide kell beírni a keresett cikk nevét.
Összetett keresés
Újdonságok tovább
Cséri Lajos: Michelangelo
Cséri Lajos: Michelangelo
14000Ft
Garancia Garancia

A Gyűjtőkboltja.hu numizmatikai webáruház mindent megtesz azért, hogy a tételek állapotáról 100%-os tájékoztatást adjon az ügyfelei részére. A fotók minden esetben az aktuális eladó termékről készülnek. Amennyiben a megrendelt tételt mégsem tudjuk küldeni, az ugyanolyan helyettesítő termékről a megrendelővel e-mailben egyeztetünk.

Webáruházunkban található árak bruttó fogyasztói árak. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A nyilvánvalóan téves, rendszerhibából származó ár nem minősül ajánlattételre való felhívásnak. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Új terméknél eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek!

A megrendelés leadásával a vevő ajánlatot tesz. A megrendelést követően automatikus válasz érkezik arról, hogy megrendelése beérkezett hozzánk. Munkatársunk ezután előkészíti a kívánt terméket és visszaigazolást küld róla, amely visszaigazolás a szerződés létrejöttének feltétele!

Megrendelése során minden megrendelőnk 14 munkanapon belül élhet a 45/2014. (II. 26.) Kormány rendelet által biztosított feltétel nélküli elállási jogával. A Vevő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor a terméket átvette. A Vevő elállási jogát a fentiekben meghatározott határidőn belül az Eladóhoz eljuttatott írásbeli nyilatkozattal gyakorolhatja. Indoklás nélküli elállás esetén a Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Ha a Vevő indoklás nélkül, a fent meghatározott határidőn belül, a fenti feltételeknek megfelelően kívánja a terméket visszaszolgáltatni, a Vevő által kifizetett összeget az Eladó az elállást követő 14 napon belül visszatéríti a Vevőnek.
Amennyiben a Vevő eláll a szerződéstől, a terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatni. Ha a Vevő a visszaküldött termékhez nem mellékel minden, eredetileg a Vevő részére átadott tételt, az Eladó fenntartja magának a jogot arra, hogy a hiányzó tételekért díjat számítson fel a Vevőnek. A megrendelés lemondását írásos formában jelezze a numizmatika@gyujtokboltja.hu email címen keresztül.

15 napos visszatérítési garanciát vállalunk amennyiben a megrendelt tétel nem eredeti, vagy nem a rendelt tételt kapta meg a vevő. A szállításokból eredő sérülésekért, postai eltűnésért felelőséget nem vállalunk.

Szállítás – Átvétel

1. Személyes átvétel
A webáruházban található gyűjteményi darabok - érmek, plakettek, értékpapírok, kitüntetések stb. - megrendelése esetén a személyes átvétel az éremboltban, vagy a belvárosban előre egyeztetett helyen és időpontban rugalmasan történhet!

2. Előre utalás
Ebben az esetben a vevő előre átutalja a vételárat és az aktuális postaköltséget. Ezt követően kapja kézhez a tételt postai úton a kívánt módon (ajánlott, tértivevényes, biztosított, stb.). 10000 forint alatti megrendelés esetén rendszerint ajánlott levélben küldjük a kért terméket, ezen összeg felett, valamint terjedelmes küldemények esetén tértivevényt is csatolunk a küldeményhz. Az ettől való eltérést kérjük megrendeléskor, vagy a megrendelés visszaigazolásakor jelezni!
A csomagolásért külön költséget nem számítunk fel.

3. Utánvét (Kizárólag törzsvásárlóink részére!)
Utánvétes fizetés esetén az aktuális postai díjat kell a vételáron felül fizetnie a csomag átvételekor.

Az aktuális postai díjszabásról a www.posta.hu oldalon tájékozódhat!

4. Külföldre - Foreign orders
We accept the followings:
- money order
- bank transfer
- PayPal
- cash

Cost of postage (registered air mail) and handling is USD 3 to Europe, USD 4 overseas.
There is a 15 day return privilegy. If you are not satisfied with the item we will refund the purchasing price. Customer satisfaction is very important to us.

Folytatás


Bevásárlókosár tovább
0 cikk
Kérdése vagy ajánlata van?
06-30-293-0517
Hívható H-P: 10.00-18.00 óra között


email:numizmatika@gyujtokboltja.hu

Legkedveltebb termékek
01.Fonciére Általános Biztosító részvény 5x50 pengő 1926
02.Magyar Általános Bank részvény 10 pengő 1926
03.Első Magyar Üveggyár részvény 400 korona 1894
04.Otthon Ingatlan és Építő részvény 1000 korona 1917 - Bánki Donát
05.Athenaeum Irodalmi és Nyomdai részvény 100 pengő 1943
06.Államadóssági kötvény Erdélyi Nyereménykölcsön 100 pengő 1941
07.Belgium kötvény 1000 frank 1935 - Antwerpen
08.Esztergomi Takarékpénztár részvény 100 forint 1875
09.Hazai Bank Rt. részvény 5x40 pengő 1926
10.I. Ferdinánd denár 1535 K-B
Nyelvek
Magyar English

Pénznemek
Hírlevél
 
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
FIGYELEM!

A numizmatikai webáruházban található, önkényuralmi jelképeket ábrázoló darabok kizárólag gyűjteményi célból vannak fent!
Az numizmatikai webáruház üzemeltetője elhatárolódik minden fajta szélsőséges eszmétől, amelyek ezen történelmi jelképekhez kapcsolódnak!

Az érmebolt folyamatosan vásárol a numizmatika teljes tárgykörébe tartozó régiségeket:
arany és ezüst magyar és külföldi régi pénzeket (forgalmi fémpénzeket, papírpénzeket, emlékpénzeket, minta bankjegyeket is), részvényeket, kötvényeket, zálogleveleket, sorsjegyeket, mindenféle polgári és katonai jelvényeket és kitüntetéseket, papírrégiségeket, kinevezési és adományozási okiratokat, kisebb militaria felszerelési tárgyakat, a klasszikus és modern éremművészet alkotásait, érmeket, plaketteket, díjérmeket, kisplasztikákat, szobrokat, kapcsolódó szakirodalmat, katalógusokat és történelmi könyveket, illetve a gyűjteményekhez kapcsolódó kiegészítő éremgyűjtő kellékeket.

Teljes gyűjtemények, hagyatékok felmérése, arany és ezüst pénz, érmék felvásárlása az érmeboltban készpénzért!
Gyűjtőkboltja.hu numizmatikai webáruház és üzlet: régipénz - érme - MÉE - Magyar Éremgyűjtők és Érmegyűjtők Egyesülete emlékérmek - fémpénz - papírpénz - bankjegy - emlékpénz - emlékérem - történelmi értékpapír - részvény - kötvény - záloglevél - sorsjegy - jelvény - kitüntetés - éremművész - plakett - díjérem - kisplasztika - szakkönyv - katalógus - könyv - Leuchtturm érmetároló - album - gulden - korona - pengő - forint - fillér - érem bolt - érembolt - régiség - adás - vétel - csere - 200 forint - Kossuth 5 forint
Éremkedvelők Egyesülete ÉKE éremművészet és plakettművészet


©2004 Tárhelyszolgáltatónk: Deninet Kft., 1188 Budapest, Bercsényi u. 79/b.
Üzemeltető: Gyűjtőkboltja.hu - Numizmatika és éremművészet felsőfokon - partnerünk a Pannonia Terra Numizmatika, budapesti érmebolt - érembolt és numizmatikus szaküzlet Budapesten