osCommerce Személyes beállítások  Kosár tartalma  Pénztár  
  Főoldal » Katalógus » Garancia Személyes beállítások  |  Kosár tartalma  |  Pénztár   
Kategóriák
Információk
Szállítás és garancia
Az adatkezelésről
Külföldi vásárlóink figyelmébe
Tudnivalók
Tartásfokok és rövidítések
Partnereink
Elérhetőségeink
Gyorskeresés
 
Ide kell beírni a keresett cikk nevét.
Összetett keresés
Újdonságok tovább
Tóth Gyula: Reformáció 400 éves / Worms 1917
Tóth Gyula: Reformáció 400 éves / Worms 1917
16500Ft
Garancia Garancia

A Gyűjtőkboltja.hu numizmatikai webáruház mindent megtesz azért, hogy a tételek állapotáról 100%-os tájékoztatást adjon az ügyfelei részére. A fotók minden esetben az aktuális eladó termékről készülnek. Amennyiben a megrendelt tételt mégsem tudjuk küldeni, az ugyanolyan helyettesítő termékről a megrendelővel e-mailben egyeztetünk.

Webáruházunkban található árak bruttó fogyasztói árak, azaz tartalmazzák az Áfát. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Új terméknél eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek!

A megrendelések feldolgozását, a megrendelt tételek (éremtárolók és papírpénz albumok) összeállítását, postázását a Nudelman Numizmatika Kft. munkatársai végzik az érembolt nyitva tartási ideje alatt! Postázás minden héten csütörtöki napon! Ennek megfelelően csütörtökön kizárólag a szerdáig kifizetett tételek kerülnek postázásra. A megrendelés időben történő leadása során ezt kérjük figyelembe venni!

Megrendelése során minden megrendelőnk 14 munkanapon belül élhet a 45/2014. (II. 26.) Kormány rendelet által biztosított feltétel nélküli elállási jogával. A Vevő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor a terméket átvette. A Vevő elállási jogát a fentiekben meghatározott határidőn belül az Eladóhoz eljuttatott írásbeli nyilatkozattal gyakorolhatja. Indoklás nélküli elállás esetén a Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Ha a Vevő indoklás nélkül, a fent meghatározott határidőn belül, a fenti feltételeknek megfelelően kívánja a terméket visszaszolgáltatni, a Vevő által kifizetett összeget az Eladó az elállást követő 14 napon belül visszatéríti a Vevőnek.
Amennyiben a Vevő eláll a szerződéstől, a terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatni. Ha a Vevő a visszaküldött termékhez nem mellékel minden, eredetileg a Vevő részére átadott tételt, az Eladó fenntartja magának a jogot arra, hogy a hiányzó tételekért díjat számítson fel a Vevőnek. A megrendelés lemondását írásos formában jelezze a numizmatika@gyujtokboltja.hu email címen keresztül.

15 napos visszatérítési garanciát vállalunk amennyiben a megrendelt tétel nem eredeti, vagy nem a rendelt tételt kapta meg a vevő. A szállításokból eredő sérülésekért, postai eltűnésért felelőséget nem vállalunk.

Szállítás – Átvétel

1. Személyes átvétel
A előzetesen megrendelt érem- és bankjegytárolók a Nudelman Numizmatika budapesti éremboltjában vehetőek át személyesen nyitvatartási időben.
A webáruházban található gyűjteményi darabok - érmek, plakettek, értékpapírok, kitüntetések stb. - esetében a személyes átvétel az éremboltban, vagy a belvárosban előre egyeztetett időpontban rugalmasan történhet!

2. Előre utalás
Ebben az esetben a vevő előre átutalja a vételárat és az aktuális postaköltséget. Ezt követően kapja kézhez a tételt postai úton a kívánt módon (ajánlott, tértivevényes, biztosított). 10000 forint alatti megrendelés esetén rendszerint ajánlott levélben küldjük a kért terméket, ezen összeg felett, valamint albumok és terjedelmes küldemények esetén tértivevényt is csatolunk a küldeményhz. Az ettől való eltérést kérjük megrendeléskor, vagy a megrendelés visszaigazolásakor jelezni!
A csomagolásért külön költséget nem számítunk fel.
Postázás minden héten csütörtöki napon! Ennek megfelelően csütörtökön kizárólag a szerdáig kifizetett tételek kerülnek postázásra.

3. Utánvét (Kizárólag törzsvásárlóink részére!)
Utánvétes fizetés esetén az aktuális postai díjat kell a vételáron felül fizetnie a csomag átvételekor.

Az aktuális postai díjszabásról a www.posta.hu oldalon tájékozódhat!

4. Külföldre - Foreign orders
We accept the followings:
- money order
- bank transfer
- PayPal
- cash

Cost of postage (registered air mail) and handling is USD 3 to Europe, USD 4 overseas.
There is a 15 day return privilegy. If you are not satisfied with the item we will refund the purchasing price. Customer satisfaction is very important to us.

Folytatás


Bevásárlókosár tovább
0 cikk
Kérdése vagy ajánlata van?
06-30-293-0517
Hívható H-P: 10.00-18.00 óra között


email:numizmatika@gyujtokboltja.hu

Legkedveltebb termékek
01.GRANDE bankjegy-lapok 3C - 5 db
02.OPTIMA bankjegy-lapok (OPTIMA 3 C) - 10DB!
03.NUMIS papírpénz album lap (NH03 - 3C) 3 db bankjegyhez - 10DB
04.NUMIS érmealbum lap (NH20 - 34) 20 db érméhez - 5DB
05.OPTIMA bankjegy-lapok (OPTIMA 2 C) - 10DB!
06.OPTIMA érme-lap (OPTIMA M24 - 34) - 5DB
07.NUMIS papírpénz album lap (NH02 - 2C) 2 db bankjegyhez - 10DB
08.NUMIS érme-zsebalbum (POCKET M BL) 48 db érméhez
09.NUMIS érmealbum lap (NH30 - 25) 30 db érméhez - 5DB
10.NUMIS érmealbum lap (NH48 - 17) 48 db érméhez - 5DB
Nyelvek
Magyar English

Pénznemek
Hírlevél
 
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
FIGYELEM!

A numizmatikai webáruházban található, önkényuralmi jelképeket ábrázoló darabok kizárólag gyűjteményi célból vannak fent!
Az numizmatikai webáruház üzemeltetője elhatárolódik minden fajta szélsőséges eszmétől, amelyek ezen történelmi jelképekhez kapcsolódnak!

Az érmebolt folyamatosan vásárol a numizmatika teljes tárgykörébe tartozó régiségeket:
arany és ezüst magyar és külföldi régi pénzeket (forgalmi fémpénzeket, papírpénzeket, emlékpénzeket, minta bankjegyeket is), részvényeket, kötvényeket, zálogleveleket, sorsjegyeket, mindenféle polgári és katonai jelvényeket és kitüntetéseket, papírrégiségeket, kinevezési és adományozási okiratokat, kisebb militaria felszerelési tárgyakat, a klasszikus és modern éremművészet alkotásait, érmeket, plaketteket, díjérmeket, kisplasztikákat, szobrokat, kapcsolódó szakirodalmat, katalógusokat és történelmi könyveket, illetve a gyűjteményekhez kapcsolódó kiegészítő éremgyűjtő kellékeket.

Teljes gyűjtemények, hagyatékok felmérése, arany és ezüst pénz, érmék felvásárlása az érmeboltban készpénzért!
Gyűjtőkboltja.hu numizmatikai webáruház és üzlet: régipénz - érme - MÉE - Magyar Éremgyűjtők és Érmegyűjtők Egyesülete emlékérmek - fémpénz - papírpénz - bankjegy - emlékpénz - emlékérem - történelmi értékpapír - részvény - kötvény - záloglevél - sorsjegy - jelvény - kitüntetés - éremművész - plakett - díjérem - kisplasztika - szakkönyv - katalógus - könyv - Leuchtturm érmetároló - album - gulden - korona - pengő - forint - fillér - érem bolt - érembolt - régiség - adás - vétel - csere - 200 forint - Kossuth 5 forint
Éremkedvelők Egyesülete ÉKE éremművészet és plakettművészet


©2004 Powered by KuponNet.hu
Üzemeltető:
Gyűjtőkboltja.hu - Numizmatika és éremművészet felsőfokon - partnerünk a Nudelman Numizmatika Kft., budapesti érmebolt - érembolt és numizmatikus szaküzlet Budapesten